Trainingsweekend Vierhouten 2013

Dit jaar gaan wij weer naar Vierhouten voor ons trainingsweekend. In het weekend van 4 t/m 6 oktober verblijven wij in gebouw de Koekoek op de Veluwe. Het vorig jaar hebben we in de blokhutten van het Rode Valkennest gelogeerd. Dit gebouw is iets luxer.

Groepsaccommodatie_Veluwe_Koekoek

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur vertrekken we vanaf de sportschool. ’s avonds tussen 18.00 en 19.00 uur komen we aan en zullen we met zijn allen eten. De kamers worden verdeeld en ’s avonds is er een kort kennismakingsprogramma. Het is erg leuk als jullie van thuis wat spellen mee kunnen nemen om in de avonduren te doen.

Op zaterdagochtend gaan we vroeg ontbijten om daarna hard te lopen en te trainen. Over de dag verdeeld zijn verschillende trainingen. Het is de bedoeling dat je ook aan alles meedoet. ’s Avonds hebben we, als het weer het toelaat ook een kampvuur.

Op zondag is de training weer zwaar, hardlopen, kung fu, maar ook qi gong wordt er die dag gegeven. Om vier uur ’s middag vertrekken we weer naar huis. Ophalers, let op, er is weer wildweekend in Vierhouten. Je wordt via omleidingen naar de Paasheuvel geleid,

Er is nog plek om mee te gaan tijdens het weekend, je kunt je via de mail nog opgeven. We hebben dit jaar een grote groep, maar de accomodatie is groter, waardoor we meer plek hebben.
trainingskamp 2012 Trainingskamp 2012

Geplaatst op 24 september 2013, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Trainingsweekend Vierhouten 2013.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: