Nieuwe broeken

Voorheen hebben wij altijd de kungfu broeken van Matsuru verstrekt. Echter Ronald heeft tijdens een van de reizen naar China de broeken die bij de Shaolin trainingen gedragen worden meegenomen.

IMG_1492[1]

Deze zijn dunner en vallen wat soepeler tijdens het trainen. er zit ook elastiek in de pijpen.

Wij willen daarom helemaal overstappen naar deze modellen. Ze komen direct uit China,  hierdoor kunnen we geen enkele stuks bestellen. In verband met ruimte gebrek kunnen we  ook niet veel op voorraad nemen. Om deze reden geven wij iedereen de  gelegenheid aankomende week de broeken te passen (wij hebben van iedere maat een aantal  in huis en  kun je de juiste maat uitzoeken) Hierbij geldt het zelfde bestelsysteem als bij de  truien.

In de enveloppe graag gepast geld doen en voorop de maat en je naam schrijven. De  kindermaten kosten Eur 20,00, de volwassen maten kosten Eur 22,50 (vanaf maat 160). De  maten gaan op lichaamslengte. Bestellen kan tot 15 november.

 

De levering van de broeken  neemt een aantal weken in beslag.

Geplaatst op 2 november 2013, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe broeken.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: