Examen datum bekend

De eerste officiële examens van de tempel komen er aan en op zaterdag 8 november is het zover. Shaolin grootmeester Shi Yan Po komt naar Haarlem om de eerste examens af te nemen.  De komende periode zullen we tijdens de lessen dus ook ons uiterste best gaan doen om er voor de zorgen dat de examens gehaald gaan worden. Hou dus het mededelingen bord in de school in de gaten om te zien of jij straks op 8 november examen mag doen. Een aantal weken van te voren wordt er bekend gemaakt hoe laat iedereen verwacht word voor zijn examen.

Klik hier voor de examen stof niveau 1

shaolin_kungfu_yanpo_cv

Geplaatst op 2 september 2014, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Examen datum bekend.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: