Examen workshop

Om nog even de puntjes op de I te kunnen zetten hebben we besloten dat de workshop ‘Liu He Gun Dui lian’ van zondag 26 oktober komt te vervallen. Hij wordt vervangen door een de mogelijkheid tot het doorlopen van de examen stof. Deze training is alleen bedoeld voor mensen die examen gaan doen en is voor alle leeftijden. Er is mogelijkheid tot het verbeteren van de basis standen en schoppen,’Wu Bu Quan’, ‘Lian Huan Quan’, ‘Tong Bi Quan’ en ‘Yin Shou Gun’. Ook wordt de theorie doorgenomen.

De training is verdeeld in blokken van drie uur of de gehele zondag.

Het eerste blok start om 9:00 en duurt tot 12:00

Het tweede blok start om 13:00 en duurt tot 16:00

Kosten 15,- per blok van drie uur.

Graag aanmelden per me-mail of in de school

Geplaatst op 21 oktober 2014, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Examen workshop.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: