Guardians of Universe project

guard

  1. Waarom jij? Je bent een geweldig persoon – en we hebben uw hulp nodig.
  2. WAAROM SHAOLIN WEZEN? Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus check hieronder beide video’s.
  3. WAAROM Books with a cause? Het is de enige manier die we hebben om fondsen in te zamelen voor het weeshuis.
  4. WAAROM een Calander with a cause? Het is iets unieks – en omdat… lees antwoord nr. 3.
  5. WAAROM Guardians of UNIVERSE? In een ideale universum, zouden we nooit bestaan. Maar onze wereld is nu eenmaal lichtjaren verre van ideaal – en heeft behoefte aan belangrijke beschermers en krijgers. Dus spring aan boord.

ORPHANS

Bij Shaolin centrum Haarlem ligt momenteel een grote stapel van deze prachtige boeken over de Shaolin tempel. Deze staan boordevol schitterende foto’s en informatie over Shaolin en de Shaolin cultuur. Door een van deze boeken te kopen steun je de wezen in het Shaolin weeshuis, een belangrijk doel want het ontbreekt de kinderen aan nogal wat. 30% van de opbrengst gaat dus ook naar hun toe om zo het weeshuis op te knappen en ze te voorzien van benodigde materialen.

yan_po

Wat je ook kan doen is op de onderstaande link klikken en zo je boek of kalender bestellen. Ook kan je daar elke bedrag storten wat je maar wil. schroom niet alle beetjes helpen!

https://www.indiegogo.com/projects/guardians-of-universe-project/x/9135203

Geplaatst op 18 november 2014, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Guardians of Universe project.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: