Kleuter kung fu start vanaf april

koprollen, schoppen, zwaaien met de armen, vallen, drie kwartier lang op een speelsere manier de basis voor kungfu leren. Kleuters kunnen, ondanks dat het soms moeilijk voor ze is, werken met focus. In deze lessen wordt hieraan gewerkt. Het bewegen staat centraal, soms met spel en soms door geconcentreerd aan een korte oefening te werken. In april start Shaolin Centrum Haarlem met kung fu lessen voor kleuters. Deze sportles duurt 45 minuten. Interesse?? meld uw zoon/dochter snel aan via Shaolincentrumhaarlem@gmail.com

De lessen zijn op maandag van 16:00 tot 16:45

FullSizeRender FullSizeRender (1)IMG_0072 IMG_0048

Geplaatst op 13 maart 2015, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Kleuter kung fu start vanaf april.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: