‘De negativiteit van binnen’

De grootse bron van obstakels is negativiteit in iemands gedachte.

Dit zijn verkeerde gedachten en gedragingen, dingen die je niet zou moeten zeggen of doen. Om deze negatieve gedachten uit te bannen is het belangrijk om verandering te beoefenen. Hiermee kun je een staat van eenheid met de natuur en een verlichte manier van denken bereiken.

Het is belangrijk eerst jezelf te leren begrijpen voordat je jezelf kan veranderen.

Hebzucht, woede, haat, jaloezie en verlangen naar dingen die niet binnen bereik zijn, zijn emoties die je moet overwinnen. Tevens is het belangrijk gedachten onder controle te krijgen aan dingen die er niet toe doen en je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Op deze manier zal het mogelijk zijn een kalme en vredige geest en gezond lichaam te behouden. Vanaf hier begint de echte beoefening.

Geplaatst op 27 oktober 2015, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor ‘De negativiteit van binnen’.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: