Gratis introductie workshop Tai Chi

Op Zondag 10 januari 2016 organiseren wij een gratis introductie workshop Shaolin Tai Chi (Rou Quan).

In de workshop kunnen geïnteresseerde kennis maken met deze langzame vorm van kung fu. In twee uur zal een deel van de basis uitgelegd worden en een begin gemaakt worden met de Taolu (vorm). Tevens zullen ook belangrijke principes die nodig zijn voor de juiste manier van bewegen uitgelegd worden.

IMGP6082

De bewegingen van Rou Quan zijn langzaam en zorgen voor meer bewustzijn van het lichaam en brengen dit in balans met ons denken. Echter moet niet vergeten worden dat het hier gaat om een vechtkunst. Het draait er dus ook om dat we het lichaam sterker maken en continue bezig zijn met stabiliteit in aanval en verdediging.

Locatie:

Shaolin Centrum Haarlem
Pieter Maritzstraat 3
2021 RA Haarlem

Tijd:

10:00 tot 12:00 uur

Mee doen?

Meld je dan snel aan via Shaolincentrumhaarlem@gmail.com

 

Geplaatst op 7 december 2015, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Gratis introductie workshop Tai Chi.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: