School gesloten, info 2016

De kerstvakantie en de jaarwisseling komen steeds dichterbij. Hiermee sluiten wij bij Shaolin Centrum Haarlem ook 2015 af. Een jaar waarin we veel gedaan hebben met onze school. Demo’s, wedstrijden, club kampioenschappen en workshops. Mede door deze evenementen en de training is iedereen gegroeid.

Ook zijn er veel nieuwe enthousiaste leerlingen bij gekomen en ook zij leren steeds meer wat Shaolin kung fu en de cultuur er omheen allemaal inhoudt.

Om ons goed voor te bereiden op 2016 zijn we van 24 december tot 2 januari gesloten.

We hebben voor 2016 allerlei workshops gepland staan van bijzondere leraren. Shi Yan Ti komt in maart onze school een weekend lang veranderen in een mini Shaolin en Barry McGinlay zal in juni aan de gang gaan met applicaties vanuit Tai chi en kung fu. Natuurlijk organiseren we ook nog workshops binnen de school om zo meer diepgang te krijgen in onze beoefening. Kortom genoeg nieuws te leren en vooral ook weer veel te herhalen. In het begin van het jaar staan er diverse wedstrijden op het programma.

Verder vieren wij op 13 februari het Chinees Nieuwjaar. Dit jaar vieren wij dit groot met demonstraties en een gezamenlijke maaltijd.

Voor nu wensen we iedereen een fijne kerst en een prachtig 2016, geniet er van.

Geplaatst op 8 december 2015, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor School gesloten, info 2016.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: