Workshop partneroefeningen met Chinees zwaard (Jian) 

Zaterdag 10 december 2016

Workshop partneroefeningen met Chinees zwaard (Jian)

Het zwaard is iets wat op de meeste van ons een enorme aantrekkingskracht heeft. Helemaal om eens te verkennen hoe dit wapen werkt tegenover een partner. Tijdens deze workshop gaan we aan de gang met basis technieken van zowel de aanval als de verdediging. Later zullen we deze leren toepassen met een tegenstander.

We werken met de Jian, het Chinese tweesnijdende zwaard. Voor de partneroefeningen gebruiken we houten zwaarden met een stompe punt.

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Zaalschoenen verplicht veiligheidsbril en handschoenen aangeraden. Er zijn enkele zwaarden, veiligheidsbrillen en handschoenen beschikbaar.

  • kosten: 30 euro
  • Wil je beide workshops volgen dan betaal je 55 euro.
  • reguliere leerlingen van Henk Janssen en van het Shaolincentrum: 20 euro per workshop
  • Let op aantal deelenemers in beperkt, meld je dus snel aan.
  •  Aanvang: 13.30- 16.00 uur

 

De workshop word gegeven door Henk Janssen. Henk Jansen beoefent Yang stijl Taijiquan en Qigong sinds 1976. Qua pushing hands werkt hij het meest in de lineage van Huang Sheng Shyan, qua zwaardvechten het meest in de lijn van Scott Rodell.

Geplaatst op 11 november 2016, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Workshop partneroefeningen met Chinees zwaard (Jian) .

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: