kerst en nieuwjaar

De kerst en jaarswisseling komen er weer aan en via deze weg willen we iedereen het allerbeste wensen voor in het nieuwe jaar.

2017
In 2016 zijn we met z´n allen flink gegroeid. Het niveau in de lessen is echt goed vooruit gegaan. Dit natuurlijk door de inzet tijdens de lessen en workshops van jullie allen. We hopen dit in 2017 voort te zetten om zo nog een stukje op te kunnen schroeven. Dit gaan we natuurlijk tijdens de lessen doen, maar ook door middel van workshops. Dit zal gaan om: applicatie’s, Yin Shou Gun (stok), Tong Bi Quan en voor de gevorderden Da Hong Quan. Ook staat er een Chinees nieuwjaars workshop in de planning met o.a. kalligrafie en thee ceremonie als onderwerpen. Houd de site en het bord in de school dus in de gaten voor meer info.

School gesloten
Tussen kerst en oud en nieuw is de school gesloten. Het gaat hier om de lessen van 26 t/m 30 december. Op 2 januari pakken de we draad gewoon weer op.

Fijne en gezonde dagen allemaal!

Geplaatst op 19 december 2016, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor kerst en nieuwjaar.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: