Workshop, Qi Gong, Ba Duan Jin

Mindfulness, zowel je lichaam als geest ervaren zoals het op dit moment is.

Shaolin Qi gong is hiervoor de methode die al eeuwen door boeddhistische monniken beoefend wordt. Het maakt je bewust en leert je hoe je spanning kan omzetten in ontspanning. Hierdoor kom je beter in je lichaam te zitten en zal je beter kunnen omgaan met de stress die je iedere dag op je pad komt.

Tijdens de workshop besteden we veel aandacht aan de juiste ademhaling, juiste houding en juiste uitvoering. Het is de bedoeling dat tijdens de dag alle acht bewegingen aangeleerd en veel geoefend worden. Dit om er voor de zorgen dat de deelnemers daarna thuis aan de slag kunnen en verdere verdieping kunnen bereiken.

Ba duan Jin – 八段锦气功

Ba duan jin, de acht brokaten (schatten). Een van de meest beoefende vormen van Qi gong. Statische houdingen worden afgewisseld met soepele ontspannen bewegingen. Dit kan het ene moment een aardige belasting zijn terwijl het daarna weer ontspannen en vloeiend gaat. De bewegingen zijn relatief makkelijk te leren, maar dit is pas het begin.

Zaterdag 30 september van 9:00 tot 16:00

Locatie: Paul Krugerkade 45 B 2021 BN

Haarlem

Aanmelden via: Shaolincentrumhaarlem@gmail.com (let op aantal deelnemers beperkt)

Kosten: 55,-

11742887_943445065728466_4348773347193865074_n

Geplaatst op 5 september 2017, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Workshop, Qi Gong, Ba Duan Jin.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: