Workshop 5-elementenvoeding

Alles wat je altijd al had willen weten over voeding!
Eten doen we elke dag, ons hele leven lang. Hoe beter je eet hoe meer ons lichaam floreert. Maar wat is dan goed eten? Overal lees je over diëten, voedingsstromen en superfoods, die hier de oplossing voor beloven. Maar wat werkt nu echt?

Deze workshop is gebaseerd op de 5000 jaar oude Chinese voedingsleer ofwel 5-elementen voeding. De Chinezen zagen al vroeg in dat voeding, naast ademhaling, de basis is van een gezond en gebalanceerd lichaam. De chinezen brachten alle voedingsmiddelen in kaart gerelateerd aan de 5 elementenleer en de thermische werking. Met deze informatie kunnen wij nu bewustere keuzes maken over wat je eet, waarom je het eet en wanneer je iets wel of juist niet eet.

In deze workshop leer je:
1. Hoe je jezelf scant door de tijd heen en hoe je je eten daar op aanpast.
2. Welke invloed voedingsmiddelen hebben op je lichaam, je geest en je energetisch systeem.
3. Waarom ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is en hoe je door je ontbijt aan te pakken een enorme energiewinst kunt boeken.
4. Hoe je gebalanceerd en lekker kunt koken, zodat al je organen krijgen wat ze nodig hebben.
5. Hoe je jouw favoriete recepten om kan vormen tot superrecepten.

Bonus: Wie zich inschrijft voor de workshop, krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep!
In deze Facebookgroep plaats ik informatie, recepten en tools, zodat jij nog beter aan de slag kan met de informatie uit de workshop!

Wil je meer weten over de 5-elementenvoeding en wat het voor jou kan doen?! Meld je dan snel aan en kom dan 18 november naar de workshop!

Docent: Didi Vlaar

Waar: Paul Kruger Kade 45
Wanneer: 18 november
Tijd: 15:00 tot 18:00
Kosten 35,-

Geplaatst op 9 oktober 2017, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Workshop 5-elementenvoeding.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: