Lessen tijdens de lockdown

Momenteel zijn alle lessen voor de volwassenen online en voor de jeugd buiten. Het rooster hiervoor is terug te vinden in onze app.

Voor de volwassenen is er op zaterdag een vrije training in tweetallen waarbij een instructeur aanwezig is voor het beantwoorden van vragen en geven van instructie. Hiervoor kan je je aanmelden via de app.

Verder zijn we druk met het zoeken naar een geschikte locatie voor de groepstraining die tot en met 26 jaar gegeven mag worden. Helaas is dit nog niet zo gemakkelijk aangezien alle toegestane plekken bezet zijn.

We hopen zo snel mogelijk weer van start te kunnen en hierbij ook nieuwe mensen te kunnen ontvangen voor training. Mocht je interesse hebben stuur dan gerust een mail zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Geplaatst op 17 maart 2021, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Lessen tijdens de lockdown.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: