Corona update

Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie gegeven door het kabinet. Daarbij werd aangekondigd dat er vanaf 6 november 2021 tijdelijk nieuwe maatregelen gelden, die ook betrekking hebben op alle sportscholen.

Gelukkig mogen de clubs open blijven en kun je gewoon bij ons blijven trainen! Nieuw is dat per zaterdag 6 november iedereen vanaf 18 jaar die in een sportschool wil trainen, een coronatoegangsbewijs moet laten zien. Dat betekent dat ook wij je hier bij binnenkomst naar moeten vragen. Voor de rest blijft alles zoals je gewend bent.

We beseffen ons dat de meningen over de maatregelen verschillen en we respecteren ieders opvatting.

Het is weer even aanpassen, voor iedereen. We volgen slechts de instructies op die we van de overheid en het RIVM moeten volgen en hopen op jullie begrip hiervoor.
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn bel, mail of app gerust even.

Geplaatst op 5 november 2021, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Corona update.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: