nieuwbrief augustus 2013

 

Nieuwsbrief augustus

Beste Voornaam,

Vanaf 1 september gaat er voor ons veel veranderen op de sportschool. Er komen meer lesuren in het rooster, de website is onder handen genomen en het logo wordt ook vernieuwd.
Daarnaast is het versturen van de nieuwsbrief ook gemoderniseerd. Leerlingen (en ouders) kunnen zich nu ook zelf abonneren op de nieuwsbrief. Daarnaast zijn er verschillende soorten lessen toegevoegd in het rooster. Kortom, de nieuwsbrief bevat veel nieuwtjes en weetjes.

Trainingskamp 2012

trainingskamp

Zoals verteld gaan we dit jaar weer op trainingskamp. De inschrijving is gesloten, maar we hebben nog niet alle betalingen ontvangen. Willen degene die zich ingeschreven hebben het bedrag € 75,- overmaken op onze rekening: 3240036, tnv sportcentrum haarlem. O.v.v. je naam en kamp 2013……………………………………………………..


Let Op!

Maandagochtend 26 aug. 

is er in de ochtend

géén Qi Gong les
Nieuw lesrooster per 1 sept

Zoals we al een aantal maanden aankondigen is het rooster veranderd. Iedereen is ruim van te voren in de gelegenheid gesteld om de voorkeursdag voor de nieuwe trainingsuren door te geven. Dit is de link naar ’t  lesrooster


Nieuwe lessen jeugd 6+

Voor de jeugd is er door het extra aantal uren de mogelijkheid ontstaan om meer uren per week te kunnen trainen. Op donderdag hebben wij voor de jeugd wedstrijdtraining. Wanneer je dit als tweede lesuur in de week wilt benutten dan kan dat. Geef wel even door via de mail als je dit wilt doen.


Vrije training 12+

Op zaterdag wordt er vrije training gegeven voor volwassenen en oudere jeugd. Op het lesrooster kun je dit ook terugvinden. Tijdens dit uur kun je trainen wat je wilt, een form, sanda of voor het examen of een wedstrijd. Dit lesuur kan ook als een extra trainingsuur ingezet worden of middels een tien rittenkaart. 


Rou Quan

Donderdagavond wordt er Rou Quan gegeven. Deze stijl binnen Shaolin is nog niet zo bekend. Wanneer je wel een keer een proefles zou willen nemen, dan is dat natuurlijk mogelijk.


Workshops

Wij proberen de workshops van te voren in te plannen en aan te geven. Echter door trainingen van Ronald in Wenen, of door wedstrijden of andere zaken kunnen deze data opgeschoven of veranderd worden. Op de website staat een overzicht met de voorlopige data van de workshops. Wanneer de workshop doorgaat komt er een intekenlijst op de school te hangen. Wanneer je je hier op in wilt laten schrijven, dan kun je dit bij Ronald of Diana doorgeven. Dan wordt je aan de lijst toegevoegd. De betaling graag contant bij aanmelding voldoen.


Sportcentrum Haarlem
Pieter Maritztstraat 3
2021 RA Haarlem
06 – 54 36 44 58
sportcentrumhaarlem@gmail.com

Ochtendtraining van start

In oktober gaan we van start met ochtend trainingen. Deze trainingen worden gegeven van 06.30 uur 07.30 uur, iedere werkdag. Door het volgen van een dagelijkse training zullen de bewegingen meer eigen worden. Meer herhaling. Het is dan ook de bedoeling dat je iedere dag traint in een aangesloten periode van 3 maanden. Je kunt  niet tussentijds instromen. De eerste 3-maanden training start 1 oktober. Je kunt hier meer info over vinden op de website. link: ochtend lessen

wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen, dan kun je je uitschrijven middels deze link 

 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.

%d bloggers liken dit: