Nieuwsbrief december

Shaolin Centrum Haarlem
Haarlem, december 2013

 

Fijne feestdagen, Sluiting school en ’t nieuwe jaar
Langs deze weg willen wij iedereen vast fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling wensen.
De sportschool is gesloten van 25 december tot en met 1 januari 2014. Natuurlijk met uitzondering van de jeugd eindejaarstraining. Deze workshop is vol, inschrijving is hiervoor niet meer mogelijk. Voor de nieuwe workshops hangen lijsten op de school. De workshop gegeven door de Shaolin monniken (in april 2014) kent een maximum aantal deelnemers en hier kunnen ook mensen van buiten de school inschrijven. Dit loopt al best vol. Wil je hier aan mee doen, geef je dan snel op.

In het nieuwe jaar staan onder andere op de agenda, de open dag op 2 februari, diverse workshops, een (internationale) wedstrijd en de examens (hier wordt de datum nog voor bekend gemaakt. Daarnaast zijn wij druk om de sportschool te promoten, binnenkort komt een nieuwe folder en wij hopen dan ook op jullie hulp met het uitdelen hiervan.

Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar,

 

Ronald en Diana Saarloos http://www.shaolincentrumhaarlem.nl

Truien met nieuwe logo, kunnen nog besteld worden!
Dit jaar laten we weer nieuwe truien bedrukken. Deze mogen tijdens de training gedragen worden. Het nieuwe logo staat op de voorkant van de trui en op de achterkant staat de tekst 1% theory, the rest is practice. De truien voor de volwassenen kosten Eur 27,50 (vanaf maat S). De capuchon is rood aan de binnenzijde. De truien voor de jeugd bedragen Eur 22,50, de capuchon is zwart bij dit model. Graag het bedrag in een gesloten enveloppe, met op de voorkant je naam en maat. Er liggen ook enveloppen op de sportschool. Voor de jeugd kun je gewoon de confectie maat opgeven als bij ‘normale’ kinderkleding. website

 

Shaolin Centrum Haarlem – Pieter Maritzstraat 3 – 2021 RA Haarlem – 06-54364458 – www.shaolincentrumhaarlem.nl
%d bloggers liken dit: